Ek´s Plåt & Vent-Service
Referenser och kundomdömen

Klicka på respektive objekt för mer information

Några kommentarer av våra kunder:

Byggpartner

Byggpartner som är ett privat företag med verksamhet inom byggbranschen har länge anlitat Ek's Plåt & Vent-Service vid både stora och små byggprojekt, framför allt för ventilationsarbeten.

- Samarbetet mellan oss och Ek's Plåt & Vent-Service har alltid fungerat bra, säger Mats Jansson, arbetschef på Byggpartner och räknar snabbt upp Ek's fördelar:

- Först och främst är det enkelheten, det vill säga nära kontakt och korta beslutsvägar. För det andra är de duktiga på projektering och smarta lösningar, vilket gör dem mycket prisvärda. För det tredje är de klara med sina arbeten på utsatt tid. Det fungerar bra helt enkelt. Ek's Plåt & Vent-Service AB är duktiga och lätta att samarbeta med.

Gamla Byn, Avesta

Det lokala fastighetsbolaget Gamla Byn AB är en regelbunden uppdragsgivare till Ek's Plåt & Vent-Service AB.
Koncernen Gamla Byn AB ägs till 100 procent av Avesta Kommun.
I koncernen ingår sedan 1999 även dotterföretaget Avesta Industristad AB. Gamla Byn AB har 1122 lägenheter med en sammanlagd yta av cirka 73 700 m².

- Vi har under lång tid anlitat Ek's Plåt & Vent-Service, säger Anders Dickfors, teknisk chef på Gamla Byn.

- Anders påpekar framför allt att det alltid är lätt att samarbeta med Ek's och att de dessutom är duktiga och professionella. De fixar det mesta. Och det går snabbt och smidigt, säger Anders.